Consultancy

TTA International begrijpt de complexe uitdagingen waarmee bedrijven vandaag de dag worden geconfronteerd. Onze Learning & Development-experts bieden oplossingen op maat die aansluiten bij de unieke behoeften en doelen van uw mensen en organisatie. Of u nu streeft naar groei, kostenbeheersing, het betreden van nieuwe markten of verbeteren van operationele efficiëntie, wij bieden niet alleen inzichtelijke analyses, maar ook praktische en uitvoerbare plannen.

Verandermanagement

We weten allang dat uw organisatie zich voortdurend moet ontwikkelen en verbeteren. Zo blijft u op koers in een omgeving die steeds sneller verandert. Hoe krijgt u iedereen mee? Onzeaanpak zorgt ervoor dat iedereen de schouders eronder zet.

Learning analyses & inzichten

Laat geen kansen liggen en breng uw Learning & Development-data in kaart. Bij TTA International helpen we u graag om datagedreven beslissingen te nemen voor uw Learning & Development-strategie!

Learning technologie

Bij het uitrollen van een Learning & Development strategie horen vaak ook meerdere systemen die geïmplementeerd moeten worden in een bedrijf. TTA International adviseert u graag op het gebied van learning technologie.

Skill gap analyse

Een skills gap is een gebrek aan bepaalde competenties, vaardigheden of kennis binnen uw organisatie. TTA International helpt u bij het identificeren van de specifieke domeinen waar ‘gaps’ ontstaan en duikt samen met u in de oplossing.