Soft skills training

De skills van uw medewerkers maken het verschil

Maken uw medewerkers straks het verschil in contact met elkaar én met uw klant? Duik nu in de soft skills trainingen van TTA International of ontdek wat ons maatwerk u kan bieden.

Soft skills training maakt het verschil voor uw organisatie

Je hebt hard skills en je hebt soft skills. Waar hard skills staan voor wat uw medewerkers technisch en vakinhoudelijk kunnen, gaan de soft skills juist over hoe goed iemand contact maakt met een ander. Met collega’s bijvoorbeeld, maar ook met klanten. Vergeet u de soft skills? Dan gaat niet alleen het werkplezier van uw medewerkers achteruit, maar ook de klanttevredenheid. Werk aan:

 • Communicatievaardigheden
 • Effectiever samenwerken
 • Kritisch denken
 • Verkooptechnieken
 • Conflicthantering
 • Learning & development middelen voor soft skills training

Onze aanpak is altijd op maat. Bekijk hieronder wat de meest gekozen middelen zijn die we inzetten om uw soft skills trainingen naar het volgende niveau te tillen:

E-learning voor soft skills is de perfecte manier om de vaardigheden van uw medewerkers in een veilige omgeving te ontwikkelen en oefenen. Via online modules kunnen werknemers op hun eigen tempo leren, waar en wanneer het hen uitkomt. Ideaal in combinatie met live training.

Coaching is dé manier om de fijne kneepjes van de gewenste soft skills onder de knie te krijgen. Het biedt medewerkers de tools om effectiever te communiceren, problemen op te lossen en relaties op de werkvloer of met klanten te verbeteren.

De ‘live experience’ is cruciaal in soft skills training. Onze live trainingen zijn effectief, realistisch en professioneel: uw medewerkers krijgen alle ruimte om in een ‘live experience’ hun soft skills verder te ontwikkelen.

Soft skills training voor uw organisatie

Maakt u zich geen zorgen. Bij TTA International staan we u bij met trainingen in soft skills. Het geheim van die trainingen? Dat is doen. Heel veel doen. Daarom werken we met ervaren trainers en trainingsacteurs die uw medewerkers op een realistische manier helpen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden.

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

Succesvolle soft skills trainingen

Met onze soft skills trainingen ontwikkelen uw medewerkers hun persoonlijke, sociale en communicatieve vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Communicatie: zowel luisteren als spreken. Mondeling én schriftelijk

 • Teamwork: samenwerken, anderen ondersteunen, ideeën delen en conflicten oplossen
 • Leiderschap: anderen motiveren, inspireren en begeleiden om doelen te bereiken
 • Probleemoplossend vermogen: uitdagingen herkennen, analyseren en effectieve oplossingen bedenken
 • Flexibiliteit: aanpassen aan veranderingen en nieuwe situaties

 • Creativiteit: originele ideeën bedenken, denken buiten de gebaande paden en innovatieve oplossingen vinden
 • Kritisch denken: informatie analyseren, evalueren en redeneren om weloverwogen beslissingen te nemen

 • Timemanagement: taken plannen, prioriteren en effectief met tijd omgaan

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het

 • 31 oktober 2023

  Geringe betrokkenheid van werknemers bij hun werk heeft volgens marktonderzoeker Gallup een verwoestende economische impact. Tot wel 8.200 miljard euro per jaar (wereldwijd). Dit is dus een ernstig probleem dat niet alleen bedrijven treft, maar de hele wereldeconomie. Maar…..gelukkig kunnen Learning & Development-oplossingen een

 • 10 oktober 2023

  Wil jij het serviceniveau verhogen? Hoe dan? Door medewerkers de vaardigheden, kennis en houding, te bieden die nodig zijn om klanten beter van dienst te zijn. Training kan hierbij helpen!! Zie hier vijf stappen om dit effectief in te zetten voor het bereiken van

 • 5 oktober 2023

  Tijdens een recente brainstormsessie werd ik getroffen door een gedachte: in een wereld waar technologie en industrieën sneller veranderen dan ooit, hoe zorgen we ervoor dat we niet alleen 'bijblijven', maar ook vooroplopen? Het antwoord lijkt steeds duidelijker te worden: levenslang leren. Voorbij zijn