Energie

Blijf voorop lopen in uw sector met Learning & Development

De energiesector is volop in beweging. De manier waarop we – nu en in de toekomst – energie opwekken, distribueren en gebruiken, vraagt om grote veranderingen op de werkvloer. Die ontwikkeling zorgt mogelijk voor een skills gap binnen uw organisatie en in het steeds veranderende energielandschap. Ontdek hoe Learning en Development het verschil kan maken voor uw organisatie!

Vol vertrouwen bouwen aan uw bedrijf

In de energiesector gaan de ontwikkelingen hárd, blijft het bijpassende talent soms achter en blijft uw huidige workforce – door werkdruk en andere uitdagingen – soms achter als het gaat om de adaptatie van snelle technologische veranderingen. Ontdek de kracht van Learning en Development voor de energiesector. Laten we samen de mogelijkheden bekijken!

Get in Flow with TTA International

Bouw met vertrouwen aan uw bedrijf met onze oplossingen:

Consultancy

Met ruim 35 jaar ervaring in Learning en Development ontwikkelen we maatwerk-oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsdoelen. Dat doen we ook voor de energiesector. Met behulp van innovatieve leertechnologieën en succesvolle methoden zorgen we ervoor dat u 100% focust op blijvend succes en groei.

Learning

Hoe blijft u up-to-date over de veranderingen in de energiesector en hoe reageert uw organisatie daarop? Ontdek onze op maat gemaakte Learning & Development oplossingen voor organisaties actief in de energiesector. Wij bieden innovatieve leertrajecten, geavanceerde technologieën en resultaatgericht advies.

Maatwerk oplossingen

Onze oplossingen verbeteren niet alleen de vaardigheden van uw medewerkers, maar optimaliseren ook uw bedrijfsprestaties en versnellen uw organisatiedoelen. Zo blijft u voorop lopen in de energiesector. Transformeer samen met ons de leerervaring van uw medewerkers!

Successen in de energiesector

Wilt u…

 • Ondersteuning bij het verbeteren van de bedrijfscultuur?
 • De ‘workforce van de toekomst’ een aantrekkelijke werkplek bieden?
 • Samen met uw mensen groeien, ontwikkelen en excelleren?
 • De concurrentie een stap voorblijven?

TTA International helpt u bij het toekomstbestendig maken van uw organisatie met diverse – op maat gemaakte – oplossingen op het gebied van Learning en Development. Meer weten?

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Samen met TTA International successen behalen!

TTA International biedt doelgerichte oplossingen voor de energiesector, waar technologische vooruitgang en duurzaamheid centraal staan.

 • Productiviteit boosten
 • Grotere werknemerstevredenheid
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Digitale transformatie
 • Duurzame resultaten
 • Kostenefficiënter werken
 • Behalen van bedrijfsdoelstellingen
 • Talentontwikkeling

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 16 april 2024

  Soft skills zijn de drijvende kracht achter succesvolle interacties in elke omgeving. In een wereld vol data en technologieën worden menselijke vaardigheden belangrijker dan ooit. Maar wat zijn soft skills precies? En kun je deze skills trainen bij de medewerkers in je organisatie? Je

 • 4 april 2024

  In de snel veranderende wereld van werk, is training on the job een belangrijke trend in Learning en Development (L&D). Koppel kennis aan de praktijk: zo combineer je leren met dagelijkse werkactiviteiten, waardoor werknemers nieuwe vaardigheden en kennis kunnen opdoen. Ondanks duidelijke voordelen, brengt

 • 29 februari 2024

  Hoe motiveer je je mensen bij het leren? Extrinsieke motivatie in vorm van een beloning is hiervoor een veelvuldig toegepaste methodiek. Maar hoe houd je de leerervaring ‘leuk’ en de deelnemer intrinsiek gemotiveerd? Bij TTA International houden wij ons al jarenlang bezig met het

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het