Learning

Hoe blijft u up-to-date over de veranderingen in uw sector en hoe reageert uw organisatie daarop? Wij bieden innovatieve leertrajecten, geavanceerde technologieën en resultaatgericht advies. Ontdek onze op maat gemaakte Learning & Development oplossingen.

Producttraining

Alle ins & outs van een nieuw product. Zoekt u dé manier om met uw team snel en efficiënt nieuwe producten eigen te maken? Duik in onze innovatieve producttrainingen voor uw technisch personeel en commerciële medewerkers.

Leiderschapsontwikkeling

Voor meer succes & werkplezier. Hoe geeft u als leider zo goed mogelijk richting aan uzelf en aan uw organisatie? En hoe zorgt u dat ook anderen hun talenten ten volle benutten? U leert het met de leiderschapstrainingen van TTA International.

Evenementenorganisatie

Een evenement is de leukste manier om kennis over te brengen. En voor sommige doeleinden nog de meeste effectieve ook! Zoekt u een expert op het gebied van kennisverwerving bij evenementen? Een partner die u alles uit handen neemt door uw evenement tot in de puntjes te organiseren?

Soft skills training

De skills van uw medewerkers maken het verschil. Maken uw medewerkers straks het verschil in contact met elkaar én met uw klant? Duik nu in de soft skills trainingen van TTA International of ontdek wat ons maatwerk u kan bieden.

Academies

Is leren en ontwikkelen belangrijk voor u? En volgen uw medewerkers regelmatig cursussen en trainingen: op locatie, online of hybride? Speciaal voor uw bedrijf ontwikkelen wij een unieke learning academie. Helemaal in de stijl van uw bedrijf en op maat gemaakt voor al uw medewerkers.

Technische training

In onze technische trainingen proberen we complexe materie te vertalen naar laagdrempelige trainingen voor onze klanten. Het gaat soms om bijscholing over generieke technologie, zoals elektrische aandrijving van auto’s, maar ook over het ontwikkelen van merkspecifieke vaardigheden en technische zaken.

Klantervaring

Met meer gemak en plezier uw klanten blij maken. Onze trainingen rondom customer experience zijn zo ontwikkeld dat medewerkers hun vaardigheden, houding & gedrag kunnen verbeteren om klanten nog veel beter te bedienen. Hierdoor wordt niet alleen de klanttevredenheid en klantloyaliteit verbeterd, maar ook de omzet en de winstgevendheid.

Detachering

Trainers, learning developers of backoffice support nodig? Bij de uitvoering van een trainingsprogramma heeft u de juiste mensen op de juiste plek nodig. Een grote uitdaging waar TTA u graag verder bij helpt!

Contentcuratie

Houd het leeraanbod van uw bedrijf up-to-date. Het is van groot belang om het complete leeraanbod van uw bedrijf voor uw medewerkers up-to-date te houden. Technologieën ontwikkelen in hoog tempo en platforms en systemen voor Learning & Development volgen elkaar in hoog tempo op. Is uw leeraanbod actueel?

Compliance & ESG

U wilt binnen de wettelijke en ethische grenzen die van toepassing zijn op uw sector opereren. De werkzaamheden en uitdagingen die daarmee gepaard gaan, zijn de verantwoordelijkheid van uw medewerkers. Wij helpen u graag om dit in uw organisatie op orde te krijgen!

Learning content ontwerp & ontwikkeling

Bij TTA International zetten we onze tanden graag in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve content. Dat doen we voor een breed scala aan leermiddelen: live training, e-learning en blended learning-oplossingen voor verschillende trainingsprogramma’s.

Adoptie van bedrijfstechnologieën

Transformerende technologieën in uw organisatie. Wilt u de nieuwste technologieën gebruiken in uw bedrijf? Bij TTA zorgen we voor een soepele adoptie en implementatie van de enterprise-technologieën die uw business vooruit helpen.

Backoffice ondersteuning

Inschrijvingen, afmeldingen, materialen, toetsen, evaluaties: de professionele uitvoering van een leeroplossing vergt veel administratie. Laat onze gespecialiseerde afdeling dit werk uit uw handen nemen. Zo kunt u zich op uw business focussen.