Mobiliteit

Maak het verschil met én voor uw klanten en mensen

De wereld van mobiliteit ontwikkelt zich razendsnel. Sterke teams helpen uw organisatie om snel te reageren op technologische veranderingen, efficiëntere processen te implementeren en aan te passen aan nieuwe uitdagingen. Met ruim 35 jaar ervaring in de automotive sector helpt TTA International u met op maat gemaakte Learning & Development oplossingen!

Vol vertrouwen werken aan mobiliteitsinnovatie

In mobiliteit spelen uitdagingen – zoals gebrek aan veiligheid en efficiëntie in een hightech werkomgeving, skills gaps en de complexiteit van integratie en adaptatie van geavanceerde technologieën – een grote rol op de werkvloer. Goede, talentvolle mensen maken het verschil. Ontdek de kracht van Learning en Development voor mobiliteit. Laten we samen de mogelijkheden bekijken!

Get in Flow with TTA International

Bouw met vertrouwen aan uw bedrijf met onze oplossingen:

Consultancy

Met ruim 35 jaar ervaring in Learning en Development voor de automotive wereld ontwikkelen we maatwerk-oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsdoelen en de ontwikkelingen in mobiliteit. Met behulp van innovatieve leertechnologieën en succesvolle methoden – bewezen effectief voor uw sector – zorgen we ervoor dat u 100% focust op blijvend succes en groei.

Learning

Hoe transformeert u de leerervaring van uw mensen in de automotive wereld? Ontdek op maat gemaakte Learning & Development oplossingen specifiek ontwikkeld voor de automotive branche. Wij bieden innovatieve leertrajecten, geavanceerde technologieën en resultaatgericht advies.

Maatwerk oplossingen

In de snel veranderende wereld van mobiliteit is het soms lastig om veranderingen bij te benen. Onze oplossingen verbeteren niet alleen de vaardigheden van uw medewerkers, maar optimaliseren ook uw bedrijfsprestaties en versnellen uw organisatiedoelen. Transformeer samen met ons de leerervaring van uw medewerkers!

Successen in mobiliteit

Wilt u…

 • Ondersteuning bij het verbeteren van de bedrijfscultuur?
 • De ‘workforce van de toekomst’ een aantrekkelijke werkplek bieden?
 • Samen met uw mensen groeien, ontwikkelen en excelleren?
 • Voorop blijven lopen in mobiliteit?

TTA International helpt u bij het toekomstbestendig maken van uw organisatie met diverse – op maat gemaakte – oplossingen op het gebied van Learning en Development. Meer weten?

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Samen met TTA International successen behalen!

Learning & development draagt bij aan de transformatie van de mobiliteitssector

Uw bedrijfsdoelen vormen daarbij onze uitgangspunten. Toegang tot talentontwikkelingsprogramma’s – waar en wanneer uw mensen maar willen – vormt de sleutel tot het realiseren van duurzame groei, innovatie en concurrentiekracht. Zo kan iedereen individuele vaardigheden ontwikkelen en meebouwen aan een toekomstbestendige organisatie.

 • Productiviteit boosten
 • Grotere werknemerstevredenheid
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Digitale transformatie
 • Duurzame resultaten
 • Kostenefficiënter werken
 • Behalen van bedrijfsdoelstellingen
 • Talentontwikkeling

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het

 • 31 oktober 2023

  Geringe betrokkenheid van werknemers bij hun werk heeft volgens marktonderzoeker Gallup een verwoestende economische impact. Tot wel 8.200 miljard euro per jaar (wereldwijd). Dit is dus een ernstig probleem dat niet alleen bedrijven treft, maar de hele wereldeconomie. Maar…..gelukkig kunnen Learning & Development-oplossingen een

 • 10 oktober 2023

  Wil jij het serviceniveau verhogen? Hoe dan? Door medewerkers de vaardigheden, kennis en houding, te bieden die nodig zijn om klanten beter van dienst te zijn. Training kan hierbij helpen!! Zie hier vijf stappen om dit effectief in te zetten voor het bereiken van

 • 5 oktober 2023

  Tijdens een recente brainstormsessie werd ik getroffen door een gedachte: in een wereld waar technologie en industrieën sneller veranderen dan ooit, hoe zorgen we ervoor dat we niet alleen 'bijblijven', maar ook vooroplopen? Het antwoord lijkt steeds duidelijker te worden: levenslang leren. Voorbij zijn