Complexe uitdagingen

Opleidingsbudgetten vs. complexiteit van uw sector

Opereert uw organisatie in een steeds complexere sector waar (opleidings)budgetten vaker onder druk komen te staan? Wilt u slim omgaan met beschikbare middelen én de kennisoverdracht maximaliseren? Een Learning & Development-strategie speelt een cruciale rol in het succes van uw bedrijf in een snel veranderende wereld. Ontdek meer!

Verbeteren of veranderen met slimme leeroplossingen

Als er complexe uitdagingen op uw pad komen, is verandering of verbetering vaak de enige juiste oplossing. Ook als hier geen tijd of budget voor is. Samen met u onderzoeken we een budgetvriendelijke, effectieve interventie: dé manier om uw koers te wijzigen.

Bij TTA International hebben we ruim 35 jaar ervaring bij het inzetten van Learning en Development gericht op complexe sectoren waar marges onder druk staan. Onze Learning en Development-programma’s vormen een waardevol instrument om uw bedrijfsuitdagingen aan te pakken en bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Get in Flow with TTA International

Bouw met vertrouwen aan uw bedrijf met onze oplossingen:

Consultancy

Met ruim 35 jaar ervaring in Learning en Development ontwikkelen we maatwerk-oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsdoelen. We vertrekken altijd vanuit de doelstellingen die u graag wilt behalen. Onze consultants brengen deze haarscherp in kaart.

Learning

Ontdek op maat gemaakte Learning en Development oplossingen die de kern van uw organisatie versterken. Wij bieden innovatieve leertrajecten, geavanceerde technologieën en resultaatgericht advies.

Maatwerk oplossingen

Onze oplossingen verbeteren niet alleen de vaardigheden van uw medewerkers, maar zorgen er ook voor dat u sneller uw bedrijfsdoelstellingen haalt en optimaliseren uiteindelijk de algehele bedrijfsprestaties. Transformeer samen met ons de leerervaring van uw medewerkers!

Waarom TTA International de juiste partner is

Technologische innovatie is een grote kans voor uw organisatie, maar ook een enorme uitdaging om bij te benen. Centraal staat: hoe zorgt u ervoor dat u de juiste leeroplossingen toepast? Bij TTA International helpen we u bij het:

 • Identificeren van specifieke gebieden waar verbetering nodig is
 • Ontwerpen van aangepaste trainingsprogramma’s om de prestaties te versterken
 • Meten van de impact van genomen maatregelen
 • Slim omgaan met de beschikbare middelen

We plannen graag een afspraak om uw uitdaging te bespreken.

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

We helpen u graag bij uw Learning & Development-uitdagingen

In een omgeving waar veranderingen en innovaties snel plaatsvinden, biedt Learning & Development de mogelijkheid om uw teams voortdurend bij te scholen en aan te passen aan evoluerende eisen. Dit bevordert niet alleen individuele groei, maar versterkt ook de algehele veerkracht van uw organisatie.

 • Verbeterde prestaties en productiviteit
 • Versterking van uw marktpositie
 • Hogere klanttevredenheid
 • Toekomstbestendigheid

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 16 april 2024

  Soft skills zijn de drijvende kracht achter succesvolle interacties in elke omgeving. In een wereld vol data en technologieën worden menselijke vaardigheden belangrijker dan ooit. Maar wat zijn soft skills precies? En kun je deze skills trainen bij de medewerkers in je organisatie? Je

 • 4 april 2024

  In de snel veranderende wereld van werk, is training on the job een belangrijke trend in Learning en Development (L&D). Koppel kennis aan de praktijk: zo combineer je leren met dagelijkse werkactiviteiten, waardoor werknemers nieuwe vaardigheden en kennis kunnen opdoen. Ondanks duidelijke voordelen, brengt

 • 29 februari 2024

  Hoe motiveer je je mensen bij het leren? Extrinsieke motivatie in vorm van een beloning is hiervoor een veelvuldig toegepaste methodiek. Maar hoe houd je de leerervaring ‘leuk’ en de deelnemer intrinsiek gemotiveerd? Bij TTA International houden wij ons al jarenlang bezig met het

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het