Compliance & ESG

Naleving als gedeelde verantwoordelijkheid

U wilt binnen de wettelijke en ethische grenzen die van toepassing zijn op uw sector opereren. De werkzaamheden en uitdagingen die daarmee gepaard gaan, zijn de verantwoordelijkheid van uw medewerkers. Wij helpen u graag om dit in uw organisatie op orde te krijgen!

Compliance op orde

Compliance is van groot belang om risico’s te beheersen, de reputatie van de organisatie te beschermen, boetes en juridische problemen te voorkomen en het vertrouwen van stakeholders, zoals klanten en investeerders, te behouden. Organisaties moeten vaak specifieke programma’s en processen implementeren om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle vereisten en normen die van toepassing zijn op hun bedrijfsactiviteiten. Learning & Development biedt een oplossing!

 • Learning & development middelen voor compliance & ESG

Deze middelen zetten we in bij het ontwikkelen van compliance training:

Technische documentatie vormt vaak de basis van onze compliance training. Dit maakt onze middelenmix voor kennisoverdracht nog krachtiger.

Live training biedt de mogelijkheid voor persoonlijke interactie tussen trainers en deelnemers.

Met video training kunnen trainers zich aanpassen aan het specifieke en technische kennisniveau van deelnemers. Met video wordt de inhoud en focus van een compliance training aangepast op de leerbehoefte van uw medewerkers.

In onze eigen trainingsfaciliteit ontvangen we u en uw medewerkers graag! Op onze locatie maken we real-time demonstraties mogelijk, waardoor deelnemers de praktische toepassing van kennis kunnen zien.

In een e-learning omgeving krijgen deelnemers een persoonlijke leerervaring aangepast op hun kennisniveau of specifieke leerbehoefte. Het helpt deelnemers om in hun eigen tempo en op een locatie die ze zelf kiezen hun compliance training te volgen.

TTA International helpt u graag met ‘Compliance & Safety’!

Medewerkers moeten goed op de hoogte zijn van het volgen van regels met betrekking tot financiële rapportage, privacy van gegevens, werkomgeving, productveiligheid, milieuvoorschriften en andere relevante wet- en regelgeving. Training en bewustmakingsprogramma’s zijn essentieel om ervoor te zorgen dat medewerkers begrijpen wat er van hen wordt verwacht.

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

Succesvolle compliance & safety

Wilt u…

 • Dat de naleving van compliance op orde is?
 • Processen optimaliseren voor een efficiëntere uitvoering van taken?
 • De kennis van medewerkers over compliance up-to-date houden?

 • Voldoen aan veiligheidsnormen en regelgeving om risico’s te verminderen?

Laten we dan samen een training op maat ontwikkelen rondom ‘Compliance & Safety’.

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 16 april 2024

  Soft skills zijn de drijvende kracht achter succesvolle interacties in elke omgeving. In een wereld vol data en technologieën worden menselijke vaardigheden belangrijker dan ooit. Maar wat zijn soft skills precies? En kun je deze skills trainen bij de medewerkers in je organisatie? Je

 • 4 april 2024

  In de snel veranderende wereld van werk, is training on the job een belangrijke trend in Learning en Development (L&D). Koppel kennis aan de praktijk: zo combineer je leren met dagelijkse werkactiviteiten, waardoor werknemers nieuwe vaardigheden en kennis kunnen opdoen. Ondanks duidelijke voordelen, brengt

 • 29 februari 2024

  Hoe motiveer je je mensen bij het leren? Extrinsieke motivatie in vorm van een beloning is hiervoor een veelvuldig toegepaste methodiek. Maar hoe houd je de leerervaring ‘leuk’ en de deelnemer intrinsiek gemotiveerd? Bij TTA International houden wij ons al jarenlang bezig met het

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het