Compliance & ESG

Naleving als gedeelde verantwoordelijkheid

U wilt binnen de wettelijke en ethische grenzen die van toepassing zijn op uw sector opereren. De werkzaamheden en uitdagingen die daarmee gepaard gaan, zijn de verantwoordelijkheid van uw medewerkers. Wij helpen u graag om dit in uw organisatie op orde te krijgen!

Compliance op orde

Compliance is van groot belang om risico’s te beheersen, de reputatie van de organisatie te beschermen, boetes en juridische problemen te voorkomen en het vertrouwen van stakeholders, zoals klanten en investeerders, te behouden. Organisaties moeten vaak specifieke programma’s en processen implementeren om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle vereisten en normen die van toepassing zijn op hun bedrijfsactiviteiten. Learning & Development biedt een oplossing!

 • Learning & development middelen voor compliance & ESG

Deze middelen zetten we in bij het ontwikkelen van compliance training:

Technische documentatie vormt vaak de basis van onze compliance training. Dit maakt onze middelenmix voor kennisoverdracht nog krachtiger.

Live training biedt de mogelijkheid voor persoonlijke interactie tussen trainers en deelnemers.

Met video training kunnen trainers zich aanpassen aan het specifieke en technische kennisniveau van deelnemers. Met video wordt de inhoud en focus van een compliance training aangepast op de leerbehoefte van uw medewerkers.

In onze eigen trainingsfaciliteit ontvangen we u en uw medewerkers graag! Op onze locatie maken we real-time demonstraties mogelijk, waardoor deelnemers de praktische toepassing van kennis kunnen zien.

In een e-learning omgeving krijgen deelnemers een persoonlijke leerervaring aangepast op hun kennisniveau of specifieke leerbehoefte. Het helpt deelnemers om in hun eigen tempo en op een locatie die ze zelf kiezen hun compliance training te volgen.

TTA International helpt u graag met ‘Compliance & Safety’!

Medewerkers moeten goed op de hoogte zijn van het volgen van regels met betrekking tot financiële rapportage, privacy van gegevens, werkomgeving, productveiligheid, milieuvoorschriften en andere relevante wet- en regelgeving. Training en bewustmakingsprogramma’s zijn essentieel om ervoor te zorgen dat medewerkers begrijpen wat er van hen wordt verwacht.

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

Succesvolle compliance & safety

Wilt u…

 • Dat de naleving van compliance op orde is?
 • Processen optimaliseren voor een efficiëntere uitvoering van taken?
 • De kennis van medewerkers over compliance up-to-date houden?

 • Voldoen aan veiligheidsnormen en regelgeving om risico’s te verminderen?

Laten we dan samen een training op maat ontwikkelen rondom ‘Compliance & Safety’.

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het

 • 31 oktober 2023

  Geringe betrokkenheid van werknemers bij hun werk heeft volgens marktonderzoeker Gallup een verwoestende economische impact. Tot wel 8.200 miljard euro per jaar (wereldwijd). Dit is dus een ernstig probleem dat niet alleen bedrijven treft, maar de hele wereldeconomie. Maar…..gelukkig kunnen Learning & Development-oplossingen een

 • 10 oktober 2023

  Wil jij het serviceniveau verhogen? Hoe dan? Door medewerkers de vaardigheden, kennis en houding, te bieden die nodig zijn om klanten beter van dienst te zijn. Training kan hierbij helpen!! Zie hier vijf stappen om dit effectief in te zetten voor het bereiken van

 • 5 oktober 2023

  Tijdens een recente brainstormsessie werd ik getroffen door een gedachte: in een wereld waar technologie en industrieën sneller veranderen dan ooit, hoe zorgen we ervoor dat we niet alleen 'bijblijven', maar ook vooroplopen? Het antwoord lijkt steeds duidelijker te worden: levenslang leren. Voorbij zijn