Live training (F2F)

Voor een interactieve aanpak

TTA International is goed in het eenvoudig maken van complexe (technische) zaken. Dat is hoe we succesvol zijn geworden en blijven. Het integreren van live training in een Learning en Development (L&D) strategie stimuleert interactie, motivatie en betrokkenheid. Tijdens live trainingen is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

De kracht van live meetings

TTA International zet live training in voor uw Learning & Development-strategie. Zo ziet onze aanpak eruit:

Voor ieder wat wils

Met de juiste middelenmix – van video tot e-learning en van 1-op-1 coaching tot training in een grote(re) groep – stelt u iedere medewerker in staat om zijn skills te verbeteren en kennis met succes toe te passen in zijn werk.

Snelle implementatie van veranderingen

Bij veranderingen in beleid, procedures of technologieën kunnen live trainingssessies helpen om uw medewerkers op de hoogte te brengen en voor een soepele overgang te zorgen.

Face to face

“Peer learning” in live training versterkt het leerproces door de uitwisseling van diverse perspectieven en het bieden van directe, collegiale steun en feedback.

Bent u op zoek naar andere geschikte middelen of mogelijkheden?

Meer weten?

Een van onze Learning & Development experts vertelt u graag meer over de kracht van live trainingen. Neem contact met ons op!