Train de trainer

Voor een duurzame interne kennisbasis

Wilt u de specialisten binnen uw organisatie opleiden tot effectieve trainers? Heeft u veel tijd geïnvesteerd in het ontwikkelen van lesmateriaal en heeft u behoefte aan interne trainers om die kennis over te dragen? Een Train de Trainer-methode biedt een gestructureerde oplossing om vaardigheden intern te ontwikkelen, kennis over te dragen en uiteindelijk uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze aanpak maakt organisaties minder afhankelijk van externe trainers en zorgt dat uw kostenefficiënter werkt aan uw Learning & Development goals.

Samen bouwen aan een gedegen educatiesysteem

De Train de Trainer-aanpak van TTA helpt uw organisatie met:

Interne kennisoverdracht

Kennisoverdracht is een vak apart. Bij TTA International weten we hoe we uw specialisten tot trainers kunnen transformeren. TTA International leert medewerkers met specialistische kennis om hun kennis effectief over te dragen aan collega’s. Dit vermindert de afhankelijkheid van externe trainers en zorgt voor een duurzame interne kennisbasis.

Hoogwaardige leerervaring

Met een effectieve Train de Trainer-aanpak creëert u een zelfvoorzienend systeem waarin een gestandaardiseerde trainingsmethode voor al uw medewerkers wordt uitgerold in uw organisatie.

Efficiëntie en kostenbesparing

Het opleiden van interne trainers kan kosteneffectiever zijn dan het regelmatig inhuren van externe trainers. We helpen u bij het vergroten van de flexibiliteit van uw bedrijf om trainingen aan te passen aan specifieke behoeften.

Bent u op zoek naar andere geschikte middelen of mogelijkheden?

Meer weten?

Een van onze Learning & Development-experts praat u graag bij over interne kennisoverdracht met een Train de Trainer-aanpak. Neem contact met ons op!