Webinar

World Wide Webinar

Soms is het niet mogelijk of wenselijk om een live event of seminar aan te bieden. Een webinar – een online seminar – kan dan een uitkomst zijn. Tijdens een webinar delen presentatoren net als bij een gewoon seminar informatie met het publiek. Ook kunnen deelnemers online vragen stellen of meedoen aan discussies. Bij TTA International hebben we expertise en ervaring met het ontwikkelen en organiseren van webinars en wij helpen u graag! Dat begint met het bepalen van uw doelstelling en eindigt met alle details die u belangrijk vindt.

Informatie geven en betrokkenheid creëren in een digitale omgeving

De webinars van TTA International helpen uw organisatie met:

Het creëren van betrokkenheid

TTA International ontwikkelt en organiseert webinars met interactieve functies zoals live chatten, polls, discussies en vraag-en-antwoord-sessies. Door deelnemers op deze manier actief te betrekken, ontstaat een grote betrokkenheid. U laat daardoor niet alleen een blijvende indruk achter, ook opgedane kennis beklijft langer.

Het vergroten van uw bereik

Webinars hebben in potentie een groter bereik dan een gewoon seminar of congres. Uw verhaal draagt daarmee een stuk verder dan de geografische locatie zelf. Bent u als bedrijf, onderwijsinstelling op NGO wereldwijd actief of hebt u die ambitie? Dan helpt TTA International u snel vooruit.

Uw duurzame doelstellingen

Het is misschien een open deur, maar wél een met impact. Zeker als duurzaamheid u aan het hart gaat. Omdat reizen niet nodig is, helpt een webinar u namelijk bij het verkleinen van uw ecologische voetafdruk. Dus wilt u nog een bijdrage leveren aan uw MVO-doelstellingen voor dit jaar? Zie dan dit voordeel van een webinar niet over het hoofd.

Bent u op zoek naar andere geschikte middelen of mogelijkheden?

Meer weten?

Neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar uw vraag!