Over TTA International

Als internationale speler in de wereld van
Learning en Development

Al tientallen jaren ondersteunt TTA International haar klanten op het gebied van Learning en Development. Van het opzetten van een uitgebreide academie tot het ontwikkelen van zeer specifieke (deel)oplossingen: sinds 1987 helpen we onze klanten bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.

Great people make great companies

Wij geloven dat je met behulp van Learning en Development een wereld kunt creëren waarin iedereen zijn of haar volledige potentieel kan benutten. Om het werkgeluk te vergroten, talent te ontdekken en de wereld beter te maken. Voor een toekomstbestendige organisatie!

Missie, visie en doel

Voor een wereld waarin alle mensen hun potentieel benutten

Tevreden klanten én medewerkers

Het volledige potentieel van jouw team benutten? De verwachtingen van uw klanten overtreffen? Sneller uw bedrijfsdoelen behalen? TTA International gelooft dat als mensen in staat worden gesteld hun potentieel ten volle te benutten, de organisatie waar ze voor werken beter gaat functioneren. Dat vergroot de tevredenheid van uw klanten én medewerkers.

Effectieve trainingsmiddelen & ontwikkeling

Hoe bereikt iedereen zijn potentieel? Wat zorgt ervoor dat mensen hun talenten ontdekken en ontwikkelen? TTA International vindt dat individuen en organisaties wereldwijd hun potentieel moeten kunnen onderzoeken en ontwikkelen. Het bevordert groei, innovatie en duurzaam succes. Toegang tot effectieve trainingsmiddelen maakt dit mogelijk.

Behalen van bedrijfsdoelstellingen

U focust iedere dag op het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Mét wisselend succes. Soms is het nodig om die doelen sneller te behalen, realistisch bij te stellen of zelfs groter te dromen voor uw bedrijf: met behulp van Learning en Development lukt het vaak om bedrijfsprestaties te verbeteren en te groeien. Onze oplossingen dragen bij aan productiviteit, betrokkenheid en innovatie.

Historie

Dit is TTA International

Voor een wereld waarin alle mensen hun potentieel benutten.

We blijven met het team van ruim 65 Learning en Development experts en ons wereldwijde netwerk aan enthousiaste freelancers werken aan innovatieve Learning en Development-diensten. In de komende jaren willen we de impact van Learning en Development op de bedrijfsvoering van onze (potentiële) klanten vergroten en verbeteren. Dat doen we voor diverse sectoren, zoals mobiliteit/automotive, energie, detailhandel en andere markten.

In 2022 heeft TTA International Het Klantenbedrijf (https://www.hetklantenbedrijf.nl) overgenomen. Vanaf dat moment hebben we alle facetten in huis om als dienstverlener in Learning & Development onze klanten breed te ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen. Of het nou gaat om impactvolle, technische, blended trainingsprogramma’s, interactieve live events voor commerciële medewerkers of het inrichten en faciliteren van een complete academie.

Sinds het uitbreken van de COVID-19 pandemie heeft online leren een ongekende vlucht genomen. Organisaties over de hele wereld hebben zich aangepast aan de nieuwe realiteit, waarbij ze gebruikmaken van digitale leermiddelen en platforms om educatie toegankelijk te houden. Dit heeft geleid tot innovatieve benaderingen van leren: TTA International heeft de online leerervaring bij klanten verbeterd.
In 2016 opende TTA een extra vestiging in Houten. De eerste jaren werd deze locatie dedicated ingezet voor onze klant Stellantis, maar inmiddels is het een multibrand-locatie geworden waar we ook andere klanten van dienst zijn.
In 2010 droeg oprichter en algemeen directeur Alex Swagemakers het stokje over aan Simon Meintema. In 2015 kwam, na de verkoop van de Engineering activiteiten aan Bosch, de focus van het bedrijf weer geheel op Learning en Development te liggen waar het sindsdien, onder leiding van algemeen directeur Robbert d’Hont nog steeds ligt.
In 1997 is het hoofdkantoor verhuisd vanuit Sliedrecht naar het huidige pand aan de Pieter Zeemanweg in Dordrecht. Vandaag de dag worden onze bedrijfsactiviteiten voornamelijk centraal geregeld vanuit het hoofdkantoor in Dordrecht en zijn de eerdere, lokale entiteiten niet meer noodzakelijk.
TTA International is opgericht in 1987 door Alex Swagemakers. De eerste jaren stonden in het teken van het ontwikkelen en geven van trainingen voor grote bedrijven in de automotive. In de jaren 90 is TTA International groot gegroeid met vestigingen in Europa, Azië en andere werelddelen. Daar is ons grote internationale netwerk ontstaan. De opgedane kennis over verschillende culturen zetten we tot op de dag van vandaag nog volop in voor onze klanten.

Onze aanpak

Bij TTA International begrijpen we dat u vol vertrouwen uw bedrijf wilt opbouwen. Een betrouwbare partner in Learning & Development helpt u graag om uw bedrijfsdoelen te bereiken. Ontmoet TTA International! Alles wat wij doen is maatwerk. De behoeften en bedrijfsdoelstellingen van onze klanten staan in onze aanpak centraal.

Stap 1

Ontmoeten

Tijdens de start van een samenwerking duiken we in de uitdagingen die uw organisatie bezighouden. Samen onderzoeken we hoe we Learning en Development kunnen inzetten om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Onze adviseurs zijn experts in het aanpakken van complexe bedrijfsvraagstukken en hebben diepgaande kennis van uw branche. Laten we een afspraak maken en samen aan de slag gaan!

Stap 2

Aan de slag

Vaak gaan uitdagingen binnen uw organisatie hand in hand met professionele groei van zowel uw organisatie als uw medewerkers. Learning en Development biedt diverse oplossingen om de realisatie van uw bedrijfsdoelen te versnellen en de bedrijfscultuur te versterken. Aan de hand van uw specifieke uitdagingen en doelen stellen wij een gepersonaliseerd plan op en voeren dit tot in de puntjes uit. Aangezien elke organisatie uniek is, ontwikkelen we voor al onze klanten een op maat gemaakt plan.

Stap 3

Successen vieren

Learning en Development lost grote organisatorische uitdagingen op. TTA International is uw deskundige sparringpartner om nieuwe manieren te vinden om uw organisatie te laten groeien. Het vieren van behaalde successen na een succesvol traject is belangrijk. Samen staan we stil bij de impact van professionele ontwikkeling op uw organisatorische groei en prestaties.

In onze werkwijze streven we naar ‘customer intimacy’, ons uitgangspunt is altijd de klantbehoefte, en ‘product leadership’, onze toonaangevende producten. Onze aanpak kenmerkt zich door:

Aanpassingsvermogen

Het is cruciaal dat we flexibel inspelen op de unieke behoeften van elke klant. We duiken diep in uw specifieke eisen en begrijpen ook de context waarin u opereert. Dit inzicht stelt ons in staat om voor uw uitdagingen op maat gemaakte oplossingen te bieden. Die relevant zijn en uw verwachtingen overtreffen.

Kwaliteit van de klantrelatie

Voor ons is het belangrijk dat u zich gehoord en gewaardeerd voelt. Samen bouwen we aan een partnerschap in Learning en Development. De kwaliteit van onze relatie heeft een directe impact op uw succes, bevordert creativiteit en legt de basis voor een duurzame samenwerking.

Toonaangevende oplossingen

Productleiderschap is het ontwikkelen van oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften en middelen. Kwaliteit, communicatie en toegevoegde waarde spelen een grote rol tijdens het ontwikkelen. Het is onze missie om uw verwachtingen te overtreffen, binnen budget te blijven en te bewijzen dat we echt het verschil maken voor uw organisatie.

Consistent

Consistentie in productkwaliteit is voor ons de basis. Het betekent dat we oplossingen leveren met een hoge standaard, zonder falen. Deze betrouwbaarheid is essentieel; we willen dat u altijd op ons kunt rekenen.