Overige

Learning & Development voor uw sector

Meer dan ooit wilt u dat alle individuen binnen uw organisatie zich verdiepen in nieuwe kennis of skills. Sociaal-maatschappelijke, technologische of financiële ontwikkelingen in uw sector zorgen ervoor dat iedereen – op elk niveau – relevant moet blijven.

Blijf relevant met Learning & Development voor uw sector

Uw zakelijke speelveld verandert. Digitalisering, opkomende technologieën en een groeiende focus op duurzaamheid dwingen u om wendbaarheid en innovatie te omarmen. Het streven naar diversiteit, een nieuwe manier van werken en de noodzaak van continue leer- en ontwikkelingsprogramma’s bepalen de agenda. TTA International helpt uw organisatie op het gebied van Learning & Development. Meer weten?

Get in Flow with TTA International

Bouw met vertrouwen aan uw bedrijf met onze oplossingen:

Consultancy

Met ruim 35 jaar ervaring in Learning en Development ontwikkelen we maatwerk-oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsdoelen. We vertrekken altijd vanuit de doelstellingen die u graag wilt behalen. Onze consultants brengen deze haarscherp in kaart.

Learning

Ontdek op maat gemaakte Learning & Development oplossingen die de kern van uw organisatie versterken. Wij bieden – op basis van beproefde en bewezen leermethodieken – innovatieve leertrajecten, geavanceerde technologieën en resultaatgericht advies.

Maatwerk oplossingen

Onze oplossingen verbeteren niet alleen de vaardigheden van uw medewerkers, maar zorgen er ook voor dat u sneller uw bedrijfsdoelstellingen haalt en optimaliseren uiteindelijk de algehele bedrijfsprestaties. Transformeer samen met ons de leerervaring van uw medewerkers!

Succesvol navigeren in uw werkveld

Wilt u…

 • Ondersteuning bij het verbeteren van de bedrijfscultuur?
 • De ‘workforce van de toekomst’ een aantrekkelijke werkplek bieden?
 • Samen met uw mensen groeien, ontwikkelen en excelleren?
 • Voorop blijven lopen in uw sector?

TTA International helpt u bij het toekomstbestendig maken van uw organisatie met diverse – op maat gemaakte – oplossingen op het gebied van Learning en Development. Meer weten?

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Meer uit uw business halen?

Bij TTA International laten we uw medewerkers stralen door ze te informeren, inspireren en te enthousiasmeren op een vernieuwende manier.

 • Een maximale kennisoverdracht creëren
 • Klanttevredenheid boosten
 • Grotere werknemerstevredenheid
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Digitale transformatie
 • Kostenefficiënter werken

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 16 april 2024

  Soft skills zijn de drijvende kracht achter succesvolle interacties in elke omgeving. In een wereld vol data en technologieën worden menselijke vaardigheden belangrijker dan ooit. Maar wat zijn soft skills precies? En kun je deze skills trainen bij de medewerkers in je organisatie? Je

 • 4 april 2024

  In de snel veranderende wereld van werk, is training on the job een belangrijke trend in Learning en Development (L&D). Koppel kennis aan de praktijk: zo combineer je leren met dagelijkse werkactiviteiten, waardoor werknemers nieuwe vaardigheden en kennis kunnen opdoen. Ondanks duidelijke voordelen, brengt

 • 29 februari 2024

  Hoe motiveer je je mensen bij het leren? Extrinsieke motivatie in vorm van een beloning is hiervoor een veelvuldig toegepaste methodiek. Maar hoe houd je de leerervaring ‘leuk’ en de deelnemer intrinsiek gemotiveerd? Bij TTA International houden wij ons al jarenlang bezig met het

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het