Skills gap in uw organisatie

Welke vaardigheden ontbreken binnen uw organisatie?

Zit er een verschil tussen aanwezige en benodigde vaardigheden binnen uw teams? Voorziet u (toekomstige) uitdagingen op het gebied van implementatie, adaptatie en optimalisatie binnen uw organisatie? En vindt u het lastig om een zogeheten ‘skills gap’ op te lossen? TTA International ondersteunt uw organisatie met een uitgebreide skills gap analyse en passende learning en development oplossingen.

Upskilling en reskilling van professionals: hoe pakt u dat aan?

Het is key om een skills gap in een organisatie op te lossen. Zo voorkomt u dat er grotere problemen ontstaan op het gebied van bedrijfsprestaties. Het belang van learning & development om skills gaps op te lossen uitgelegd:

 • Productiviteit boosten
  Mensen met de juiste skills en kennis voeren taken efficiënter uit.

 • Behoud van flexibiliteit
  In een snel veranderende markt is het essentieel om werknemers in staat te stellen zich snel aan te passen aan nieuwe technologieën en werkwijzen.

 • Klanttevredenheid vergroten
  Goed opgeleide medewerkers voldoen beter aan de behoeften van klanten.

 • Positie in de markt versterken
  Het dichten van skills gaps moedigt innovatie aan, zorgt ervoor dat uw organisatie nieuwe ideeën en technologieën effectief inzet en versterkt het concurrentievermogen.

 • Toekomstbestendigheid vergroten
  Het oplossen van skills gaps zorgt ervoor dat een organisatie klaar is voor de toekomst. Door te investeren in de juiste vaardigheden, anticipeert een organisatie op veranderingen in de markt en technologische ontwikkelingen.

Get in Flow with TTA International

Bouw met vertrouwen aan uw bedrijf met onze oplossingen:

Consultancy

Met ruim 35 jaar ervaring in Learning en Development ontwikkelen we maatwerk-oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsdoelen. We vertrekken altijd vanuit de doelstellingen die u graag wilt behalen. Onze consultants brengen deze haarscherp in kaart.

Learning

Ontdek op maat gemaakte Learning en Development oplossingen die de kern van uw organisatie versterken. Wij bieden innovatieve leertrajecten, geavanceerde technologieën en resultaatgericht advies.

Maatwerk oplossingen

Onze oplossingen verbeteren niet alleen de vaardigheden van uw medewerkers, maar zorgen er ook voor dat u sneller uw bedrijfsdoelstellingen haalt en optimaliseren uiteindelijk de algehele bedrijfsprestaties. Transformeer samen met ons de leerervaring van uw medewerkers!

Focus op ontwikkeling van talent, kennis en vaardigheden

Een skills gap is een gebrek aan bepaalde competenties, vaardigheden of kennis binnen uw organisatie. TTA International helpt u bij het:

 • Identificeren van de specifieke domeinen waar ‘gaps’ ontstaan
 • Ontwerpen van effectieve trainingsprogramma’s
 • Motiveren van medewerkers om hun skills uit te breiden
 • Meten van de impact van de genomen maatregelen

Met een strategische aanpak zet u deze “skills gaps” om in groeimogelijkheden voor uw mensen en organisatie

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

TTA International is uw betrouwbare partner in Learning & Development

Onze aanpak leidt tot meetbare successen, zoals:

 • Het trainen en ontwikkelen van ontbrekende skills
 • Verbeterde bedrijfsprestaties en efficiëntie
 • Verhoogde tevredenheid bij zowel medewerkers als klanten
 • Voorbereiding op de toekomstige uitdagingen en kansen in uw sector

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 16 april 2024

  Soft skills zijn de drijvende kracht achter succesvolle interacties in elke omgeving. In een wereld vol data en technologieën worden menselijke vaardigheden belangrijker dan ooit. Maar wat zijn soft skills precies? En kun je deze skills trainen bij de medewerkers in je organisatie? Je

 • 4 april 2024

  In de snel veranderende wereld van werk, is training on the job een belangrijke trend in Learning en Development (L&D). Koppel kennis aan de praktijk: zo combineer je leren met dagelijkse werkactiviteiten, waardoor werknemers nieuwe vaardigheden en kennis kunnen opdoen. Ondanks duidelijke voordelen, brengt

 • 29 februari 2024

  Hoe motiveer je je mensen bij het leren? Extrinsieke motivatie in vorm van een beloning is hiervoor een veelvuldig toegepaste methodiek. Maar hoe houd je de leerervaring ‘leuk’ en de deelnemer intrinsiek gemotiveerd? Bij TTA International houden wij ons al jarenlang bezig met het

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het