Klantervaring

Met meer gemak en plezier uw klanten blij maken

Onze trainingen rondom customer experience zijn zo ontwikkeld dat medewerkers hun vaardigheden, houding & gedrag kunnen verbeteren om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen. Hierdoor wordt niet alleen de klanttevredenheid en klantloyaliteit verbeterd, maar ook de omzet en de winstgevendheid.

Grip houden op de klantervaring

Organisaties worstelen steeds vaker met de verwachtingen die hun klanten hebben over de gehele customer journey. Het lukt soms niet om:

 • Grip te houden op de complete klantervaring
 • De klant centraal te stellen
 • U voldoende te verdiepen in de klantbeleving
 • Onderscheidende klantbeleving op alle touchpoints consistent te maken

 • Kwalitatief klantcontact op elk niveau in de organisatie te waarborgen
 • Kwalitatieve data te verzamelen over klanten(contact)

Wilt u de klantbeleving verbeteren? En heeft u geen idee waar u moet beginnen? Bekijk hieronder welke tools we inzetten voor klantervaring.

 • Learning & development middelen voor klantervaring

De volgende leermiddelen zetten wij in bij het inrichten van maatwerk klantervaring:

Coaching in klantcontact optimaliseert de klantbeleving door individuele vaardigheden en empathie te versterken. Het biedt medewerkers de tools om effectiever te communiceren, problemen op te lossen en klantrelaties te verbeteren.

Live training biedt de mogelijkheid voor persoonlijke interactie tussen trainers en deelnemers. Het is mogelijk om met acteurs te werken en klantcontact te oefenen. Dit zorgt voor een directe verbinding en maakt het gemakkelijker voor deelnemers om vragen te stellen, problemen aan te kaarten en directe feedback te ontvangen.

Video training maakt gerichte begeleiding mogelijk: in een veilige omgeving ontstaat zelfvertrouwen, wat leidt tot positieve interacties en uiteindelijk een verhoogde klanttevredenheid.

TTA International heeft ruime ervaring in optimalisatie van de customer experience

Samen met onze klanten werken we sinds dag één aan het ontwerpen, verbeteren en waarborgen van een consistente klantervaring. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat we uw uitdagingen kennen, de taal van uw medewerkers én klanten spreken en de meest effectieve en bewezen oplossingen voor u kunnen ontwikkelen.

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

Succesvolle klantervaring

Wilt u…

 • Loyale en tevreden klanten?
 • Uw medewerkers op weg helpen met een consistente klantervaring?
 • Bijdragen aan het plezier van uw medewerkers bij het communiceren en problemen oplossen met en voor klanten?

Laten we dan samen een klantervaring-training op maat ontwikkelen.

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het

 • 31 oktober 2023

  Geringe betrokkenheid van werknemers bij hun werk heeft volgens marktonderzoeker Gallup een verwoestende economische impact. Tot wel 8.200 miljard euro per jaar (wereldwijd). Dit is dus een ernstig probleem dat niet alleen bedrijven treft, maar de hele wereldeconomie. Maar…..gelukkig kunnen Learning & Development-oplossingen een

 • 10 oktober 2023

  Wil jij het serviceniveau verhogen? Hoe dan? Door medewerkers de vaardigheden, kennis en houding, te bieden die nodig zijn om klanten beter van dienst te zijn. Training kan hierbij helpen!! Zie hier vijf stappen om dit effectief in te zetten voor het bereiken van

 • 5 oktober 2023

  Tijdens een recente brainstormsessie werd ik getroffen door een gedachte: in een wereld waar technologie en industrieën sneller veranderen dan ooit, hoe zorgen we ervoor dat we niet alleen 'bijblijven', maar ook vooroplopen? Het antwoord lijkt steeds duidelijker te worden: levenslang leren. Voorbij zijn