Klantervaring

Met meer gemak en plezier uw klanten blij maken

Onze trainingen rondom customer experience zijn zo ontwikkeld dat medewerkers hun vaardigheden, houding & gedrag kunnen verbeteren om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen. Hierdoor wordt niet alleen de klanttevredenheid en klantloyaliteit verbeterd, maar ook de omzet en de winstgevendheid.

Grip houden op de klantervaring

Organisaties worstelen steeds vaker met de verwachtingen die hun klanten hebben over de gehele customer journey. Het lukt soms niet om:

 • Grip te houden op de complete klantervaring
 • De klant centraal te stellen
 • U voldoende te verdiepen in de klantbeleving
 • Onderscheidende klantbeleving op alle touchpoints consistent te maken

 • Kwalitatief klantcontact op elk niveau in de organisatie te waarborgen
 • Kwalitatieve data te verzamelen over klanten(contact)

Wilt u de klantbeleving verbeteren? En heeft u geen idee waar u moet beginnen? Bekijk hieronder welke tools we inzetten voor klantervaring.

 • Learning & development middelen voor klantervaring

De volgende leermiddelen zetten wij in bij het inrichten van maatwerk klantervaring:

Coaching in klantcontact optimaliseert de klantbeleving door individuele vaardigheden en empathie te versterken. Het biedt medewerkers de tools om effectiever te communiceren, problemen op te lossen en klantrelaties te verbeteren.

Live training biedt de mogelijkheid voor persoonlijke interactie tussen trainers en deelnemers. Het is mogelijk om met acteurs te werken en klantcontact te oefenen. Dit zorgt voor een directe verbinding en maakt het gemakkelijker voor deelnemers om vragen te stellen, problemen aan te kaarten en directe feedback te ontvangen.

Video training maakt gerichte begeleiding mogelijk: in een veilige omgeving ontstaat zelfvertrouwen, wat leidt tot positieve interacties en uiteindelijk een verhoogde klanttevredenheid.

TTA International heeft ruime ervaring in optimalisatie van de customer experience

Samen met onze klanten werken we sinds dag één aan het ontwerpen, verbeteren en waarborgen van een consistente klantervaring. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat we uw uitdagingen kennen, de taal van uw medewerkers én klanten spreken en de meest effectieve en bewezen oplossingen voor u kunnen ontwikkelen.

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

Succesvolle klantervaring

Wilt u…

 • Loyale en tevreden klanten?
 • Uw medewerkers op weg helpen met een consistente klantervaring?
 • Bijdragen aan het plezier van uw medewerkers bij het communiceren en problemen oplossen met en voor klanten?

Laten we dan samen een klantervaring-training op maat ontwikkelen.

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 16 april 2024

  Soft skills zijn de drijvende kracht achter succesvolle interacties in elke omgeving. In een wereld vol data en technologieën worden menselijke vaardigheden belangrijker dan ooit. Maar wat zijn soft skills precies? En kun je deze skills trainen bij de medewerkers in je organisatie? Je

 • 4 april 2024

  In de snel veranderende wereld van werk, is training on the job een belangrijke trend in Learning en Development (L&D). Koppel kennis aan de praktijk: zo combineer je leren met dagelijkse werkactiviteiten, waardoor werknemers nieuwe vaardigheden en kennis kunnen opdoen. Ondanks duidelijke voordelen, brengt

 • 29 februari 2024

  Hoe motiveer je je mensen bij het leren? Extrinsieke motivatie in vorm van een beloning is hiervoor een veelvuldig toegepaste methodiek. Maar hoe houd je de leerervaring ‘leuk’ en de deelnemer intrinsiek gemotiveerd? Bij TTA International houden wij ons al jarenlang bezig met het

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het