Academies

Uw eigen academie voor Learning & Development

Is leren en ontwikkelen belangrijk voor u? En volgen uw medewerkers regelmatig cursussen en trainingen: op locatie, online of hybride? Speciaal voor uw bedrijf ontwikkelen wij een unieke learning academie. Helemaal in de stijl van uw bedrijf en op maat gemaakt voor al uw medewerkers. Zo profiteert u van een praktische en strak verzorgde trainingsomgeving die past bij uw bedrijf én bij de leerpaden van uw individuele medewerkers.

Uw academie: kraakhelder en soepel gesmeerde trainingsomgeving

Een learning academie is een intern opleidings- en ontwikkelings initiatief van een organisatie gericht op het bevorderen van de vaardigheden, kennis en competenties van alle medewerkers. De leerpaden van uw medewerkers, teams en/of strategie voor de gehele organisatie worden in een academie gewaarborgd.

Alle Learning & Development-activiteiten vallen onder uw eigen academie. Het doel van een bedrijfsacademie is om een gestructureerd kader te bieden voor leren en groei, wat resulteert in gemotiveerde en goed opgeleide werknemers. TTA International is een expert in het opzetten, samenstellen en inhoudelijk onderhouden van uw academie. Van leermaterialen tot administratie: wij helpen u graag!

 • Uw eigen academie inrichten

Een academie bestaat uit verschillende leervormen, zoals klassikale trainingen, online cursussen, mentoring, jobrotatie of praktijkervaring. Ons doel? Het verbeteren van de prestaties, het verhogen van de betrokkenheid en het bevorderen van de groei van uw medewerkers én de organisatie als geheel. TTA International is uw ‘One Stop Shop’. Een aantal voorbeelden:

Producttrainingen zijn er voor commerciële medewerkers die kennis willen maken met de features, functions en benefits. Maar ook voor technisch personeel dat nieuwe producten op de juiste manier moet leren installeren, onderhouden en repareren. Onmisbaar in een academie voor organisaties in de automotive, maakindustrie, energie of andere high-tech sector.

Met leiderschapsontwikkeling bij TTA international gaan we aan de slag om effectiever te kunnen (samen)werken. Zo leren de leiders binnen uw organisatie richting te geven en uw teams of organisatie naar een hoger niveau te tillen. In een learning academie staat het leerpad van uw individuele medewerkers centraal.

Samen met onze klanten werken we sinds dag één aan het ontwerpen, verbeteren en waarborgen van een consistente klantervaring. Een waardevolle toevoeging voor uw learning academie.

Inschrijvingen, afmeldingen, materialen, toetsen, evaluaties: de professionele uitvoering van een leeroplossing vergt veel administratie. Laat onze gespecialiseerde afdeling dit werk uit uw handen nemen.

In een e-learning omgeving krijgen deelnemers een persoonlijke leerervaring aangepast op hun technisch niveau of specifieke leerbehoefte. Het helpt deelnemers om in hun eigen tempo en op een locatie die ze zelf kiezen hun technische training te volgen. Onmisbaar in de middelenmix van uw learning academie.

Onze technische expertise zorgt ervoor dat we technische training op maat aanbieden, afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.

Het is van groot belang om het complete leeraanbod van uw bedrijf voor uw medewerkers up to date te houden. TTA International helpt u graag bij het creëren en actualiseren van content voor uw academie.

Uw academie met TTA International

Een eigen learning academie voor uw organisatie omvat alle activiteiten die binnen uw organisatie passen bij de ‘Learning & Development’-strategie. Van het bepalen van uw L&D-strategie tot onderhoud en rapportage:

 • Van individuele leertrajecten tot strategiewijzigingen voor uw organisatie
 • Inrichten en onderhouden van Learning & Development: alle leerpaden van uw individuele medewerkers uitstippelen en uit (laten) voeren
 • Organiseren en inplannen van trainingen en lesmaterialen voor uw medewerkers
 • Alle fysieke trainingslocaties managen
 • Van data tot rapportage van de leerresultaten van uw medewerkers
 • Een complete (student)administratie

Wilt u weten hoe uw academie eruitziet?

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

Uw successen volgen en vieren?

Met een eigen learning academie voor uw organisatie maakt TTA uw successen inzichtelijk. We focussen op deze successen:

 • Verbeterde productiviteit
 • Innovatie en flexibiliteit
 • Betere klanttevredenheid
 • Verhoogde tevredenheid van medewerkers
 • Effectiever leiderschap
 • Behoud van talent
 • Positieve organisatiecultuur
 • Snellere implementatie van strategische doelen en initiatieven

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het

 • 31 oktober 2023

  Geringe betrokkenheid van werknemers bij hun werk heeft volgens marktonderzoeker Gallup een verwoestende economische impact. Tot wel 8.200 miljard euro per jaar (wereldwijd). Dit is dus een ernstig probleem dat niet alleen bedrijven treft, maar de hele wereldeconomie. Maar…..gelukkig kunnen Learning & Development-oplossingen een

 • 10 oktober 2023

  Wil jij het serviceniveau verhogen? Hoe dan? Door medewerkers de vaardigheden, kennis en houding, te bieden die nodig zijn om klanten beter van dienst te zijn. Training kan hierbij helpen!! Zie hier vijf stappen om dit effectief in te zetten voor het bereiken van

 • 5 oktober 2023

  Tijdens een recente brainstormsessie werd ik getroffen door een gedachte: in een wereld waar technologie en industrieën sneller veranderen dan ooit, hoe zorgen we ervoor dat we niet alleen 'bijblijven', maar ook vooroplopen? Het antwoord lijkt steeds duidelijker te worden: levenslang leren. Voorbij zijn