E-learning

Een gevarieerde en toegankelijke leerervaring

Iedereen leert anders. Daarom is het nuttig om verschillende educatieve middelen te gebruiken. Een divers en toegankelijk middel daarvoor is e-learning. Waarom? E-learning bestaat vaak uit meerdere soorten media, waaronder video, audio, tekst en interactieve oefeningen. Dat zorgt voor een gevarieerde leerervaring die verschillende leerstijlen aanspreekt. Zo profiteert iedereen dus van e-learning, waardoor het een supereffectief middel is.

Snel en modern aan de slag met e-learning

Een e-learning van TTA International helpt uw medewerkers om op een efficiënte manier hun kennisniveau te bereiken. E-learning is:

Toegankelijk voor iedereen

Bij TTA International ontwikkelen we e-learnings die toegankelijk zijn voor iedereen. Ten eerste qua inhoud, want die stemmen we volledig af op uw doelgroep. Ten tweede is het met onze e-learnings mogelijk om trainees wáár dan ook ter wereld toegang te geven tot uw educatieve materiaal.

Herbruikbaar en kostenbesparend

Digitale leermaterialen zijn de moeite van het investeren waard. Niet alleen zijn de kosten voor de ontwikkeling daarvan vaak lager dan die van traditioneel onderwijs, een goede e-learning gaat ook nog eens jaren mee.

Gemakkelijk te actualiseren

Een e-learning is gemakkelijk aan te passen en actualiseren en is daardoor lang te gebruiken. Samen zorgen we ervoor dat de inhoud up-to-date blijft zodat we de leermaterialen efficiënt kunnen blijven gebruiken én delen.

Bent u op zoek naar andere geschikte middelen of mogelijkheden?

Nieuwsgierig?

We laten u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van e-learning. Neem contact met ons op.