VCT studio

Voor hoogwaardige videotrainingen

TTA International beschikt over een eigen Virtual Classroom Training-studio. Zelfstandig te huren óf volledig verzorgd door ons team van specialisten. Uitgerust met alle faciliteiten die nodig zijn om kwalitatieve en interactieve trainingen op te nemen. In onze studio is voldoende ruimte om ook uw technische instructies – inclusief technische support – te realiseren.

Ontdek onze Virtual Classroom Training-studio

Een opnamestudio levert hoogwaardige Learning en Development-materialen op die u keer op keer kunt inzetten in uw leerstrategie. Een studio biedt verschillende voordelen:

Professionele (video)kwaliteit

Een opnamestudio zorgt voor professionele videokwaliteit. Bovendien levert het snellere opnames, gestroomlijnde bewerking en een kortere doorlooptijd voor het ontwikkelen van instructiemateriaal op.

Consistente branding

Met consistente branding creëer je een herkenbare en samenhangende leerervaring voor deelnemers. Wij maken dit mogelijk voor uw (instructie)video’s, video learning video’s en Virtual Classroom Training.

Flexibiliteit

Onze studio stelt trainers in staat om interactieve en boeiende content te creëren die effectief leerresultaten bevordert. Dit vergroot de effectiviteit van uw leerprogramma en de betrokkenheid van deelnemers.

Bent u op zoek naar andere geschikte middelen of mogelijkheden?

Nieuwsgierig?

We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn van hoogwaardige Virtual Classroom Trainingen. Neem contact met ons op.