Achterblijvende KPI’s

Is uw organisatie klaar voor de uitdagingen van morgen?

Zijn uw actuele bedrijfsprestaties (meetbare KPI’s) in lijn met uw toekomstige doelstellingen? Merkt u dat uw organisatie achterblijft en moeite heeft om belangrijke KPI’s te halen? TTA International biedt een grondige analyse van uw achterblijvende KPI’s en doeltreffende oplossingen om de bedrijfsprestaties te verbeteren.

Van KPI-achterstand naar succes

Achterblijvende KPIs:

 • Staan de uitdagingen van morgen in de weg
 • Zorgen voor een wankele concurrentiepositie & het uitblijven van innovatie
 • Leiden tot ontevreden klanten
 • Vormen een bedreiging voor groei en duurzame ontwikkeling

Bij TTA International hebben we ruim 35 jaar ervaring bij het inzetten van Learning en Development gericht op het verbeteren van achterblijvende KPI’s. Onze Learning en Development-programma’s vormen een waardevol instrument om uw bedrijfsuitdagingen aan te pakken en bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Get in Flow with TTA International

Bouw met vertrouwen aan uw bedrijf met onze oplossingen:

Consultancy

Met ruim 35 jaar ervaring in Learning en Development ontwikkelen we maatwerk-oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsdoelen. We vertrekken altijd vanuit de doelstellingen die u graag wilt behalen. Onze consultants brengen deze haarscherp in kaart.

Learning

Ontdek op maat gemaakte Learning en Development oplossingen die de kern van uw organisatie versterken. Wij bieden innovatieve leertrajecten, geavanceerde technologieën en resultaatgericht advies.

Maatwerk oplossingen

Onze oplossingen verbeteren niet alleen de vaardigheden van uw medewerkers, maar zorgen er ook voor dat u sneller uw bedrijfsdoelstellingen haalt en optimaliseren uiteindelijk de algehele bedrijfsprestaties. Transformeer samen met ons de leerervaring van uw medewerkers!

Waarom TTA International de juiste partner is

Achterblijvende bedrijfsprestaties vormen een uitdaging voor uw organisatie. Bij TTA helpen we u met het:

 • Identificeren van specifieke gebieden waar verbetering nodig is
 • Ontwerpen van aangepaste trainingsprogramma’s om de prestaties te versterken
 • Inspireren van medewerkers om hun vaardigheden te verbeteren
 • Meten van de impact van genomen maatregelen

Met een strategische benadering transformeert u achterblijvende bedrijfsprestaties in kansen voor groei van uw organisatie. We plannen graag een afspraak om uw uitdaging te bespreken.

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Bij TTA International kunt u de volgende successen behalen:

 • Verbeterde prestaties en productiviteit
 • Versterking van uw marktpositie
 • Hogere klanttevredenheid
 • Toekomstbestendigheid
 • Flexibeler in een veranderende markt

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het

 • 31 oktober 2023

  Geringe betrokkenheid van werknemers bij hun werk heeft volgens marktonderzoeker Gallup een verwoestende economische impact. Tot wel 8.200 miljard euro per jaar (wereldwijd). Dit is dus een ernstig probleem dat niet alleen bedrijven treft, maar de hele wereldeconomie. Maar…..gelukkig kunnen Learning & Development-oplossingen een

 • 10 oktober 2023

  Wil jij het serviceniveau verhogen? Hoe dan? Door medewerkers de vaardigheden, kennis en houding, te bieden die nodig zijn om klanten beter van dienst te zijn. Training kan hierbij helpen!! Zie hier vijf stappen om dit effectief in te zetten voor het bereiken van

 • 5 oktober 2023

  Tijdens een recente brainstormsessie werd ik getroffen door een gedachte: in een wereld waar technologie en industrieën sneller veranderen dan ooit, hoe zorgen we ervoor dat we niet alleen 'bijblijven', maar ook vooroplopen? Het antwoord lijkt steeds duidelijker te worden: levenslang leren. Voorbij zijn