Verandermanagement in de praktijk

Hoe voert u strategische wijzigingen door?

In een wereld die voortdurend in beweging is, staan onze klanten voor grote en kleine uitdagingen in de bedrijfsvoering. U wilt flexibel en snel kunnen inspelen op de veranderende omstandigheden in uw werkveld. Hoe krijgt u uw medewerkers mee in strategische verandering?

Van strategie naar werkvloer

Begrijpelijke koerswijzigingen blijken op de werkvloer soms moeilijk toepasbaar. Veel organisaties kampen met weerstand als er strategische veranderingen worden doorgevoerd. TTA helpt u bij het:

 • Dichten van de kloof tussen management en medewerkers
 • Geven van zichtbare resultaten na een koerswijziging
 • Verbeteren van verstoorde communicatie en groeiend onbegrip

Onze expertise ligt in het ondersteunen van onze klanten bij veranderingsprocessen. Dat doen we met slimme oplossingen op het gebied van Learning en Development waarmee we snel iedereen aan boord krijgen en de organisatie klaar voor verandering maken.

Get in Flow with TTA International

Bouw met vertrouwen aan uw bedrijf met onze oplossingen:

Consultancy

Met ruim 35 jaar ervaring in Learning en Development ontwikkelen we maatwerk-oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsdoelen. We vertrekken altijd vanuit de doelstellingen die u graag wilt behalen. Onze consultants brengen deze haarscherp in kaart.

Learning

Ontdek op maat gemaakte Learning en Development oplossingen die de kern van uw organisatie versterken. Wij bieden innovatieve leertrajecten, geavanceerde technologieën en resultaatgericht advies.

Maatwerk oplossingen

Onze oplossingen verbeteren niet alleen de vaardigheden van uw medewerkers, maar zorgen er ook voor dat u sneller uw bedrijfsdoelstellingen haalt en optimaliseren uiteindelijk de algehele bedrijfsprestaties. Transformeer samen met ons de leerervaring van uw medewerkers!

Waarom TTA International de juiste partner is

Hoe krijgt u strategische verandering succesvol doorgevoerd binnen uw organisatie? Bij TTA International helpen we u met het:

 • Identificeren van pijnpunten bij een koerswijziging
 • Ontwerpen van aangepaste trainingsprogramma’s om veranderingen succesvol te implementeren
 • Inspireren van medewerkers om verandering te accepteren en deel te nemen aan de koerswijzigingen
 • Monitoren en meten van de voortgang binnen uw organisatie

Met een strategische benadering krijgt u iedereen mee in koerswijzigingen die de groei van uw organisatie versnellen. We plannen graag een afspraak om uw uitdaging te bespreken.

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

TTA International is uw betrouwbare partner in Learning & Development

TTA International helpt u bij het begeleiden van uw medewerkers én uw management bij kleine en grote veranderingsprocessen. We zorgen ervoor dat iedereen snel aan boord is en werken samen aan het ontwikkelen van een agile organisatie die klaar is voor de toekomst.

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 20 juni 2024

  De voordelen van online leren voor jouw organisatie zijn duidelijk: geen fysieke aanwezigheid vereist, flexibiliteit in tijd en locatie, en altijd toegang tot leermateriaal. Er liggen echter enkele risico's op de loer, want bij een matige uitvoering staat de mate van sociale interactie en

 • 16 april 2024

  Soft skills zijn de drijvende kracht achter succesvolle interacties in elke omgeving. In een wereld vol data en technologieën worden menselijke vaardigheden belangrijker dan ooit. Maar wat zijn soft skills precies? En kun je deze skills trainen bij de medewerkers in je organisatie? Je

 • 4 april 2024

  In de snel veranderende wereld van werk, is training on the job een belangrijke trend in Learning en Development (L&D). Koppel kennis aan de praktijk: zo combineer je leren met dagelijkse werkactiviteiten, waardoor werknemers nieuwe vaardigheden en kennis kunnen opdoen. Ondanks duidelijke voordelen, brengt

 • 29 februari 2024

  Hoe motiveer je je mensen bij het leren? Extrinsieke motivatie in vorm van een beloning is hiervoor een veelvuldig toegepaste methodiek. Maar hoe houd je de leerervaring ‘leuk’ en de deelnemer intrinsiek gemotiveerd? Bij TTA International houden wij ons al jarenlang bezig met het