Maatwerk

Voor een wereld waarin alle mensen hun potentieel benutten

Wij geloven dat je met behulp van Learning en Development een wereld kunt creëren waarin iedereen zijn of haar volledige potentieel kan benutten. Van het opzetten van een uitgebreide academie tot het ontwikkelen van zeer specifieke (deel)oplossingen: alles wat wij doen is maatwerk.

Afgestemd op uw bedrijfsbehoeften

Onze Learning & Development-producten en diensten worden afgestemd op de behoefte van de klant.

Complexe vraagstukken in kaart brengen

Onze adviseurs zijn experts in het aanpakken van complexe bedrijfsvraagstukken en hebben diepgaande kennis van uw branche. Samen onderzoeken we hoe we Learning en Development kunnen inzetten om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Een gepersonaliseerd plan

Aan de hand van uw specifieke uitdagingen en doelen stellen wij een gepersonaliseerd plan op en voeren dit tot in de puntjes uit. Learning en Development biedt diverse oplossingen om de realisatie van uw bedrijfsdoelen te versnellen en de bedrijfscultuur te versterken.

Get in Flow with TTA International

Bouw met vertrouwen aan uw bedrijf met onze oplossingen:

Consultancy

Met ruim 35 jaar ervaring in Learning en Development ontwikkelen we maatwerk-oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsdoelen en de ontwikkelingen in mobiliteit. Met behulp van innovatieve leertechnologieën en succesvolle methoden – bewezen effectief voor uw sector – zorgen we ervoor dat u 100% focust op blijvend succes en groei.

Learning

Hoe transformeert u de leerervaring van uw mensen? Ontdek op maat gemaakte Learning & Development oplossingen specifiek ontwikkeld voor uw organisatie. Wij bieden innovatieve leertrajecten, geavanceerde technologieën en resultaatgericht advies.

Benieuwd geworden naar onze aanpak? Neem dan contact met ons op!

Bel ons op telefoonnummer +31 (0)78 655 0 255, stuur een e-mail naar info@tta-international.com of gebruik dit contactformulier:

Uw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.

TTA International BV

Pieter Zeemanweg 116
3316 GZ Dordrecht
The Netherlands (Plan route)

BTW: NL8054 45 019 B01
KVK: 230 874 85