Leiderschapontwikkeling

Voor meer succes & werkplezier

Hoe geeft u als leider zo goed mogelijk richting aan uzelf en aan uw organisatie? En hoe zorgt u dat ook anderen hun talenten ten volle benutten? U leert het met de leiderschapstrainingen van TTA International.

Effectiever samenwerken start met leiderschapsontwikkeling

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. We hebben elkaar nodig! Niet alleen om successen te behalen, maar ook voor werkplezier. En dát heeft dan weer alles met elkaar te maken. Goed leiderschap is daarbij onmisbaar. Krijgt uw potentieel geen ruimte? En ligt de nadruk op beperkingen en problemen? Dan is het lastig om leiderschap te tonen en laat u successen liggen voor uw team of organisatie.

Met leiderschapsontwikkeling bij TTA international gaan we aan de slag om effectiever te kunnen (samen)werken. Zo leert u richting te geven en uw team of organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 • Learning & development middelen voor leiderschapsontwikkeling

Onze aanpak is altijd op maat. Bekijk hieronder wat de meest gekozen middelen zijn die we inzetten om uw leiderschapsprogramma’s naar het volgende niveau te tillen:

E-learning voor leiderschapsprogramma’s is de perfecte manier om (soft) skills van uw huidige en aankomende leiders te ontwikkelen. Via online modules kunnen werknemers op hun eigen tempo leren, waar en wanneer het hen uitkomt. Ideaal in combinatie met live training.

Coaching in leiderschapsontwikkeling is vaak de meest gekozen optie voor leiderschapsontwikkeling. Het is dé manier om de fijne kneepjes van leiderschapskwaliteiten te versterken. Het biedt medewerkers de tools om effectiever te communiceren, problemen op te lossen en relaties op de werkvloer of met klanten te verbeteren.

De ‘live experience’ is cruciaal in uw leiderschapsprogramma’s. Onze live trainingen zijn bedoeld om potentiële en huidige leiders binnen uw bedrijf in een effectief programma hun leiderschapskwaliteiten te laten ontdekken.

De impact van leiderschapsontwikkeling:

Leiderschapsontwikkeling is een investering in zowel individuele groei als de groei van uw organisatie als geheel. Tijdens de leiderschapstrainingen van TTA International leert u alles over:

 • Persoonlijke groei
 • Leiderschapsstijlen en welke stijl bij u past
 • Hoe u leiding geeft in lastige tijden

 • Talentontwikkeling
 • Klantgericht leiderschap
 • Coachend leidinggeven

Door de training krijgt u meer regie over uw eigen leven en werk, een betere focus op prioriteiten, en meer grip op uw kostbare tijd. Relaties kunnen zich verdiepen door effectieve communicatie. Bent u nieuwsgierig naar onze trainingen?

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

Leiderschapsontwikkeling voor succesvolle samenwerking

Wilt u…

 • Meer regie over uw eigen leven en werk?
 • Relaties verdiepen door effectieve communicatie?
 • Prettig en succesvol samenwerken?
 • Uw team of bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Neem contact op met TTA International voor leiderschapsontwikkeling. Dan kijken we samen welke trainingen aansluiten bij u en uw doelstellingen.

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 16 april 2024

  Soft skills zijn de drijvende kracht achter succesvolle interacties in elke omgeving. In een wereld vol data en technologieën worden menselijke vaardigheden belangrijker dan ooit. Maar wat zijn soft skills precies? En kun je deze skills trainen bij de medewerkers in je organisatie? Je

 • 4 april 2024

  In de snel veranderende wereld van werk, is training on the job een belangrijke trend in Learning en Development (L&D). Koppel kennis aan de praktijk: zo combineer je leren met dagelijkse werkactiviteiten, waardoor werknemers nieuwe vaardigheden en kennis kunnen opdoen. Ondanks duidelijke voordelen, brengt

 • 29 februari 2024

  Hoe motiveer je je mensen bij het leren? Extrinsieke motivatie in vorm van een beloning is hiervoor een veelvuldig toegepaste methodiek. Maar hoe houd je de leerervaring ‘leuk’ en de deelnemer intrinsiek gemotiveerd? Bij TTA International houden wij ons al jarenlang bezig met het

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het