Evenementorganisatie

Uw evenement in goede handen

Een evenement is de leukste manier om kennis over te brengen. En voor sommige doeleinden nog de meeste effectieve ook! Zoekt u een expert op het gebied van kennisverwerving bij evenementen? Een partner die u alles uit handen neemt door uw evenement tot in de puntjes te organiseren? Kies dan voor evenementorganisatie bij TTA International. Nachtrust gegarandeerd.

Een succesvol evenement én een gerust hart

Met een evenement creëert u een leeromgeving waarin kennis wordt gedeeld en beleefd. In een bruisende sfeer en in écht contact met de deelnemers ontstaan vaak de mooiste dingen. Maar wat als u niet de mogelijkheid heeft om dit evenement zelf te organiseren?
Bij TTA International staan we voor u klaar. Wij organiseren kleine én grootschalige evenementen waarbij we u alles uit handen nemen. Of dat nu live is, via een webinar of hybride. Zo heeft u een succesvol evenement, maar ook een gerust hart.

 • Learning & development middelen voor evenementenorganisatie

Onze aanpak is altijd op maat. Bekijk hieronder wat de meest gekozen middelen zijn die we inzetten op het gebied van eventmanagement:

Een Train de Trainer-methode biedt een gestructureerde oplossing om vaardigheden intern te ontwikkelen, kennis over te dragen en uiteindelijk uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Hyper efficiënt, maar ook: een te gek event!

De ‘live experience’ is cruciaal in Learning & Development. “Peer learning” in live training versterkt het leerproces door de uitwisseling van diverse perspectieven en het bieden van directe, collegiale steun en feedback.

Onze trainingslocaties zijn specifiek ontworpen voor training en leren. U bent van harte welkom! We zorgen ervoor dat u en uw medewerkers volledig kunnen concentreren op de training zonder afleiding. Wij zorgen voor de rest!

Gamebased leren biedt een krachtige, interactieve leermethode waarin deelnemers – mét en tegen elkaar – worden uitgedaagd om het beste resultaat te halen. Perfect om in te zetten tijdens een live event.

Uitnodigen, inschrijvingen, afmeldingen, het regelen van hotels, vluchten en catering, contact met leveranciers, organisatie en evaluaties: de professionele uitvoering van een event vergt veel administratie. Laat onze gespecialiseerde afdeling dit werk uit uw handen nemen. We hebben connecties in lokale markten en zijn door onze ruime, internationale ervaring ‘thuis’ in iedere streek van de wereld.

Wij helpen u graag!

Bij het organiseren van een evenement moet u aan álles denken. Ondertussen gaat ook het andere werk gewoon door.

Bij TTA International hebben wij ervaring met evenementorganisatie. Ook weten we alles van hoe mensen leren en kennis vasthouden. Die combinatie zorgt ervoor dat uw evenement bij ons in goede handen is. Na een evenement gaan de deelnemers geïnspireerd en vol kennis naar huis. Wij scouten locaties en leggen ze vast. We reserveren hotels, regelen eten, boeken vluchten en nog veel meer. Wij houden overzicht en zorgen dat er niets over het hoofd wordt gezien.

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

Een succesvol evenement met TTA!

Schakel ons in voor bijvoorbeeld:

 • Borrels en netwerkmogelijkheden
 • Projectcoördinatie
 • Last but not least: overzicht en rust

 • Events en workshops
 • Sprekers en ‘handjes’
 • Panels en discussies

Wij gaan altijd uit van uw gasten en doelstellingen. Want wát we ook doen: we zijn pas tevreden als u dat bent.

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het

 • 31 oktober 2023

  Geringe betrokkenheid van werknemers bij hun werk heeft volgens marktonderzoeker Gallup een verwoestende economische impact. Tot wel 8.200 miljard euro per jaar (wereldwijd). Dit is dus een ernstig probleem dat niet alleen bedrijven treft, maar de hele wereldeconomie. Maar…..gelukkig kunnen Learning & Development-oplossingen een

 • 10 oktober 2023

  Wil jij het serviceniveau verhogen? Hoe dan? Door medewerkers de vaardigheden, kennis en houding, te bieden die nodig zijn om klanten beter van dienst te zijn. Training kan hierbij helpen!! Zie hier vijf stappen om dit effectief in te zetten voor het bereiken van

 • 5 oktober 2023

  Tijdens een recente brainstormsessie werd ik getroffen door een gedachte: in een wereld waar technologie en industrieën sneller veranderen dan ooit, hoe zorgen we ervoor dat we niet alleen 'bijblijven', maar ook vooroplopen? Het antwoord lijkt steeds duidelijker te worden: levenslang leren. Voorbij zijn