Retail

Learning & Development voor de retailsector

Dat de retailsector dynamisch is, hoeven we u niet te vertellen. Consumentenbehoeften veranderen en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Ondertussen vormen uw medewerkers nog steeds de brug naar blije, terugkerende klanten. Investeren in de kennis, vaardigheden en het welzijn van uw medewerkers is daarom niets extra’s, maar juist een voorwaarde voor succes in de retail. Wij helpen u daarbij.

Uw medewerkers in de detailhandel helemaal up-to-date

De retailsector vormt het hart van onze economie. En daar gebeurt nogal wat. Naast fysieke verkoop vormt online een niet meer weg te denken onderdeel van het retaillandschap. De retailsector omarmt de implementatie van technologische ontwikkelingen en datagedreven innovatie en werkt dagelijks met loyalityprogramma’s voor klanten. Communicatie met de klant vormt nog altijd de basis van uw succes.

Wilt u uw medewerkers laten excelleren in klantcontact? Houd hun kennis dan actueel en zorg dat ze enthousiast blijven met (communicatie)trainingen speciaal voor de retail.

Get in Flow with TTA International

Bouw met vertrouwen aan uw bedrijf met onze oplossingen:

Consultancy

Met ruim 35 jaar ervaring in learning en development ontwikkelen we maatwerk-oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsdoelen. Dat doen we ook voor de retail. Met behulp van innovatieve leertechnologieën en succesvolle methoden zorgen we ervoor dat u 100% focust op blijvend succes en groei.

Learning

Hoe blijft u up-to-date over de veranderingen in de retail en hoe reageert uw organisatie daarop? Ontdek onze op maat gemaakte Learning & Development oplossingen voor organisaties actief in de retailsector. Wij bieden innovatieve leertrajecten, geavanceerde technologieën en resultaatgericht advies.

Maatwerk oplossingen

Onze oplossingen verbeteren niet alleen de vaardigheden van uw medewerkers, maar optimaliseren ook uw bedrijfsprestaties en zorgen ervoor dat uw organisatiedoelen sneller worden bereikt. Zo blijft u voorop lopen in uw sector. Transformeer samen met ons de leerervaring van uw medewerkers!

Met de TTA-aanpak voor Learning en Development leren medewerkers in de retailsector over:

 • Klantgerichtheid

 • Succesvol klantgesprek voeren
 • Succesvol verkopen
 • Assertief verkopen

Kortom: programma’s in Learning & Development zorgen niet alleen voor geïnformeerde en gemotiveerde medewerkers, maar ook voor tevreden klanten. Wij helpen u graag!

Opdrachtgevers die u reeds voorgingen:

In slechts drie stappen ook uw Learning & Development optimaliseren?

Dit is hoe u dat doet:

Stap 1

Ontmoeten

Laten we elkaar ontmoeten om uw uitdagingen en doelen te bespreken.

Stap 2

Aan de slag

We maken een helder plan en voeren dit nauwkeurig uit. U houdt de regie.

Stap 3

Successen vieren

Ervaar de resultaten van onze samenwerking en vier het succes!

Meer uit uw business halen?

Bij TTA International laten we uw medewerkers stralen door ze te infomeren, inspireren en te enthousiasmeren op een vernieuwende manier.

 • Klanttevredenheid boosten
 • Grotere werknemerstevredenheid
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Digitale transformatie
 • Talentontwikkeling
 • Kostenefficiënter werken

Meer weten over de wereld van learning & development?

Bekijk onze recente inzichten & artikelen:

 • 16 april 2024

  Soft skills zijn de drijvende kracht achter succesvolle interacties in elke omgeving. In een wereld vol data en technologieën worden menselijke vaardigheden belangrijker dan ooit. Maar wat zijn soft skills precies? En kun je deze skills trainen bij de medewerkers in je organisatie? Je

 • 4 april 2024

  In de snel veranderende wereld van werk, is training on the job een belangrijke trend in Learning en Development (L&D). Koppel kennis aan de praktijk: zo combineer je leren met dagelijkse werkactiviteiten, waardoor werknemers nieuwe vaardigheden en kennis kunnen opdoen. Ondanks duidelijke voordelen, brengt

 • 29 februari 2024

  Hoe motiveer je je mensen bij het leren? Extrinsieke motivatie in vorm van een beloning is hiervoor een veelvuldig toegepaste methodiek. Maar hoe houd je de leerervaring ‘leuk’ en de deelnemer intrinsiek gemotiveerd? Bij TTA International houden wij ons al jarenlang bezig met het

 • 7 november 2023

  Snel en efficiënt met je klanten communiceren? Oh dan gebruiken we toch gewoon WhatsApp. Maar weten je mensen al hoe ze het beste WhatsApp zakelijk kunnen gebruiken? WhatsApp kan prima fungeren als een dienstverlenend kanaal voor directe interactie met je klanten. Ook kan het