Hoe vaak heb jij te maken met een digitale omgeving?

Of je nou in de gezondheidszorg, financiën of horeca werkt– het antwoord is waarschijnlijk vaak tot altijd. Technologie ontwikkelt zich razendsnel, en het is belangrijk dat je bijblijft. Daarom kan het een goede stap zijn om je digitale vaardigheden te ontwikkelen.

De jongere generatie redt zich meestal wel in de digitale wereld, maar niet iedereen heeft de nodige basiskennis die een digitale omgeving vraagt. Tegenwoordig is er een digitale kloof te merken tussen de verschillende generaties. Waardoor baankansen verminderd worden.

Het is daarom belangrijk dat je de basiskennis leert, zo blijf je niet alleen je werkzaamheden goed uitvoeren maar blijf je ook relevant op de arbeidsmarkt. Maar hoe pak je dat aan? Dat kan erg simpel: door bijvoorbeeld een cursus te volgen!

Er zijn verschillende cursussen (online) te vinden waarbij alles duidelijk wordt uitgelegd en ruimte is om vragen te stellen. Bij TTA werken we bijvoorbeeld met het online leerplatform GoodHabitz! Ontzettend gebruiksvriendelijk en een inspirerende leeromgeving.