Trainingsfaciliteiten

Professionele trainingslocaties

Bent u op zoek naar een sparringpartner die u helpt bij het uitstippelen van uw Learning & Development strategie? Met de mogelijkheid om uw medewerkers op een externe trainingslocatie uit te nodigen? TTA International helpt u graag!

Ruimte voor inzicht

Onze trainingslocaties zijn specifiek ontworpen voor training en leren. U bent van harte welkom! We zorgen ervoor dat u en uw medewerkers volledig kunnen concentreren op de training zonder afleiding. Onze trainingslocaties bieden:

Specifieke en professionele voorzieningen

Onze locatie biedt specifieke voorzieningen die mogelijk niet aanwezig zijn op uw eigen locatie. Uitgerust met professionele faciliteiten – zoals moderne audiovisuele apparatuur, technische faciliteiten en geschikte trainingsruimtes – bieden we een comfortabele leerervaring.

Focus op training

Onze trainingslocatie is specifiek ontworpen voor training en leren. Dit helpt uw medewerkers om zich volledig te concentreren op de training zonder afleidingen van de dagelijkse werkzaamheden. Een nieuwe omgeving leidt vaak tot frisse inzichten en meer energie.

Flexibiliteit

Het gebruik van een trainingslocatie maakt uw organisatie flexibeler en schaalbaar: het biedt de mogelijkheid om tijdelijk gebruik te maken van een volledig uitgeruste locatie waarvoor u geen Learning & Development-materialen hoeft aan te schaffen. Alles is aanwezig!

Bent u op zoek naar andere geschikte middelen of mogelijkheden?

Meer weten?

Een van onze Learning & Development experts vertelt u graag meer over onze trainingslocatie in Dordrecht. Neem contact met ons op!