Samen sparren met onze klanten

Een klant heeft aan ons aangegeven dat zij op zoek zijn naar ondersteuning op het gebied van training. Het bedrijf wilt graag hulp bij een train-de-trainer traject. Vanuit de business “opleiden” is dit een leuk traject en (potentieel) interessante opdracht.

De inhoud is inmiddels bepaald door de klant voor de eigen onderdelen die getraind gaan worden. Samen met de planning die hier aan vast hangt. TTA International wordt gevraagd om de TTT-training er tegenaan te plakken. Op zich doen we dit natuurlijk vaker, een hele gewone opdracht.

Gezien deze specifieke klantcase, en ook de te behalen doelen (!), zou je echter liefst hebben dat de TTT-training meer vervlochten wordt in de training die de klant inmiddels ontwikkeld heeft. Op deze manier biedt het traject meer toegevoegde waarde voor de klant en worden de leerdoelen effectiever en efficiënter behaalt, zeker voor de langere termijn.

En nu….?? Of gewoon een dag er tegenaan plakken en een TTT-traject commercieel “opschrijven”, óf de klant adviseren om opnieuw (samen) na te denken over de nieuwe opbouw van de trainingen? Met het risico dat wij als “moeilijk” ervaren worden.

Je zult begrijpen, ik heb voor de tweede oplossing gekozen! Het juiste advies voor de klant staat altijd voorop!

Mocht je eens willen sparren over het effectief en efficiënt behalen van de leerdoelen binnen jouw organisatie? Mail of bel gerust dan bepalen we samen de juiste koers!

16 augustus 2022 |

TTA International